Usluge salona lepote Alba M

Trajna šminka
Profesionalna šminka
Tretmani lica
Solarijum
Depilacija
Nadogradnja veštačkih svilenih trepavica
Manikir
Pedikir
Masaže
Anticelulit tretman Mezoporacijom
Frizerske usluge
Ostale usluge

Foto i video galerija

Frizer
Masaže i anticelulit
Manikir
Pedikir
Profesionalna šminka
Salon
Trajna šminka
Tretman licaNadogradnja veštačkih svilenih trepavica

Novo od maja 2016.g
( LUXUS LASHES - LL )

Živite svoj san! Nemojte više sanjati o dugačkim trepavicama i zavodljivom pogledu. Bilo da želite diva oči, zavodljiv pogled i tajanstven izgled ili pak sasvim prirodan look, u svakoj situaciji LL će vam uvek dati savršen izgled, bez ulaganja mnogo vremena u brizi za vaše trepavice.

ŠTA TREBA DA ZNATE O LL ?

LUXUS LASHES ili ekstenzija (nadogradnja) trepavica je kozmetički tretman, koji u Salonu lepote Alba M obavlja stručno osposobljena osoba – stilista za trepavice. U tom postupku stilista se fokusira na vašu prirodnu trepavicu, kako bi na nju, koristeći poseban tip lepka, nalepio jednu svilenu. Stavljaju se direktno na vašu prirodnu trepavicu i sa njom otpadaju. Dužinu i uvijenost možete sami odabrati, prema sopstvenom tipu.
Postupak se odvija u ležećem položaju i sa zatvorenim očima. Ova vrsta tretmana je potpuno bezbolna i opuštajuća, da mnogi klijenti u toku tretmana utonu u san. Profesionalno nadograđene i zadebljane vaše trepavice daju optički efekat, da vaše oči izgledaju veće, kao i da ukoliko imate problema sa opuštenim kapcima, i oni su u tom slučaju obrađeni.
I ono što je najvašnije, više vam nije potrebno da nanosite maskaru na trepavice. Tretman je idealan kod onih koji nose naočare ili kontaktna sočiva.
Ceo tretman traje oko 150 minuta i za to vreme, u proseku oko 60 indidvidalnih trepavica po jednom oku se smeste u poziciju. Korekcije ne traju duže od 90 minuta !


Kontakt

Salon lepote Alba M
Borska 13b,
11090 Beograd
Tel: +381 11 3594 778
Tel.: +381 63 1594 778

Pošaljite nam email
albam@trajnasminkaalbam.com