Usluge salona lepote Alba M

Trajna šminka
Profesionalna šminka
Tretmani lica
Solarijum
Depilacija
Nadogradnja veštačkih svilenih trepavica
Manikir
Pedikir
Masaže
Anticelulit tretman Mezoporacijom
Frizerske usluge
Ostale usluge

Foto i video galerija

Frizer
Masaže i anticelulit
Manikir
Pedikir
Profesionalna šminka
Salon
Trajna šminka
Tretman licaMasaže

Salon lepote Alba M već skoro 2 decenije uspešno prezentuje novitete svih vrsta masaža i anticelulit programa. U salonu se uspešno rade Relax, Parcijalne ili Terapeutske masaže i Anticelulit programi. Za sve tretmane zadužen je Viši Fizioterapeut ili Maser –kozmetolog koji svojim iskustvom pomaže i onim članovima koji redovno koriste Ceragem aparat i Elekrtostimurator mišića, koji spadaju u preventivne,altarnativne i relaksacione metode lečenja mišića i tela, kao i detoksikaciju organizma;

a) Ralax masaža

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ova masaža ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. To je masaža koja se striktno koristi sa ciljem odmora i relaksacije. Ova masaža nije dizajnirana da ima terapeutski efekat u smislu otkolanjanja hroničnih bolova i nelagodnosti. Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, ledja, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica). U Salonu lepote Alba M koristimo najkvalitetnija ulja i kreme kako za ovaj tip masaže, tako i za sve ostale tipove. Trajanje masaže – 60 minuta

b) Parcijalna i Terapeutska masaža

Intezivnijim pokretima otklanja se napetost u mišićima, najčešće u ramenom i vratnom delu. Masažom se uklanjaju "čvorići" koji nastaju gomilanjem mlečne kiseline u mišićima. Preporučuje se kod bolnih stanja leđa i vrata i nakon stresnih događaja. Trajanje masaže – 25 minuta

c) Anticelulit masaža

Postoji veliki broj tehnika anticelulit masaže. Ali suština svake od njih jeste da se razbiju te nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su i dovele do pojave celulita. Od toga čime se one razbijaju, odnosno rastresaju zavisi i učinak svake od tehnika. Primarna tehnika je ručna. A uzevšii u obzir da tehnika napreduje iz dana u dan, razvijaju se i nove vrste anticelulit masaža. U Salonu lepote Alba M radimo 2 vrste Anticelulit masaža: Klasična ručna masaža - Trajanje 45 minuta i Wellness Renergiques - Trajanje 90 minuta.

Novo od maja 2016.g:
Anticelulit tretman Mezoporacijom !!!

Kako da najbrže i najefikasnije, ali i što trajnije rešite problem celulita i lokalizovanih masnih naslaga? Odgovor koji će Vam dati većina dama, korisnika različitih anticelulit tretmana, daće Vam jedinstven odgovor : Mezoporacijom !
Mezoterapija je medicinska metoda sa širokom primenom u estetici. Kada je reč o telu, mezoterapija se koristi za uklanjanje celulita i lokalizovanih masnih naslaga, prilikom tretiranja problema sa strijama, kao i za otklanjanje znakova starenja kože i njeno podmlađivanje. Idealnom kombinacijom mezoterapeutskih preparata Wellness Renergiques apliciranih aparatom najsavremenije tehnologije, Salon lepote Alba M pruža za kratko vreme izuzetne rezultate kod neestetskih pojava na telu koji muče većinu žena.

Elektrostimulacija

Ovo je savremena metoda kojom se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela.
Princip elektrostimulacije se sastoji od stimulacije nervnih vlakana i izazivanja mišićne kontrakcije pomoću električnih impulsa koji se prenose preko elektroda. Dejstvom specifičnih stuja, mišići se podstiču na rad i time se povećava energetska potrošnja, najpre u njima, a nakon toga iz okolnih masnih naslaga što poboljšava opšti tonus tela. Kontrahovanje mišića ovom niskofrekvetnom strujom je potpuno bezbolno, bez izazivanja ikakvih neprijatnosti u toku tretmana.

U estetici, elektrostimulacija se može koristiti kod:
•Anticelulit programa
•Smanjivanja gojaznosti
•Poboljšanja cirkulacije
•Zatezanja tela i oblikovanja mišićne strukture.
Prednost ove metode je u tome što se njome može delovati na najkritičnije delove tela za stvaranje masnih naslaga, kao što su stomak, zadnjice, butine i bokovi.
Može se primenjivati kao samostalna procedura ili u kombinaciji sa nekim drugim tretmanom, u vidu paketa.
Serijom tretmana ili odabirom nekog od paketa tretmana, koji najviše odgovara Vašem telu, postižu se efektni rezultati u redukciji celulita, pospešivanju cirkulacije krvi i limfe i toniziranju mišića.
Da bi se došlo do željenih rezultata, preporučuje se serije od 10-15 tretmana , što se određuje indiviualno. Ukoliko je potrebno ponoviti seriju, neophodna je pauza od nekoliko dana.

Zakažite termin za svoj tretman, uživajte i posmatrajte rezultate!
Čekamo Vas!


Kontakt

Salon lepote Alba M
Borska 13b,
11090 Beograd
Tel: +381 11 3594 778
Tel.: +381 63 1594 778

Pošaljite nam email
albam@trajnasminkaalbam.com